Daavidin huone Jeesus Kristus on Herra

Hopeaveden vaarat

  • Taikauskot jne käsittääkseni on sallittuja nykyään Suomessa, kunhan ne ei aiheuta muille tai itselle vaaraa. Muutoin uhkaa pakkohoito.
    Taikauskot jne käsittääkseni on sallittuja nykyään Suomessa, kunhan ne ei aiheuta muille tai itselle vaaraa. Muutoin uhkaa pakkohoito.

Mielestäni tästä ei ole vieläkään uutisoitu tarpeeksi, joten sallin jokaisen käyttää allaolevaa immateriaaliomaisuutta jne. hyväkseen vaikka julkaisemalla copypasten omaksi blogiksi:

Huuhaa eli taikausko on valitettavasti ihmisen luontainen ominaisuus.

Nykyään kansan halu taikauskoisuuteen toteutuu netin kautta. Eräs asia josta on tullut vaarallinen trendi: on hopeavesi. Tästäkin asiasta vinkkasin YLE kun kerran tekivät artikkelin, että olisivat tehneet hieman taustatutkimusta aiheesta jonka siis toimitin.

Ei kyennyt valtio reagoimaan tällaiseenkaan asiaan. Lyhyesti hopeavedestä: ".. ovat hopean myrkyllisin muoto ja raskasmetalleista myrkyllisimpiä."

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kolloidinen_hopea

--

Virallisissa lausunnoissa ja muissa uutisoinneissa, on onnistuttu välttämään kokonaan se fakta, että ns. luonnonmukainen veden desinfiointitapa hopealla alunperin oli esim. heittää hopeakolikko vesisaaviin. Varmasti, ajan kuluessa, se on esim. lisännyt veden säilymiskykyä. Mikä siinä, ei siitä kovin paljon suhteessa liukene hopeaa.

Nykyaikainen hopeavesi tulee kuitenkin erottaa tästä. Se nimittäin ei toimi tällaisen passiivisen ja luonnollisen mekanismin kautta, vaan aktiivisella sähköllä mitä nesteeseen pumpataan. Hopeavettä tehdään elektrolyysin avulla:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Elektrolyysi

--

Tämä tarkoittaa sitä käytännössä, että sähkövirtaa johdetaan hopean ja veden kautta jolloin hopea liukenee veteen. Sähkövirran avulla, metalli liukenee veteen nanokokoisina partikkeleina jolloin se myös imeytyy erittäin tehokkaasti elimistöön: koska on niin pienikokoista. Metalli syöpyy veteen ihan atomitasolla. Vaikka hopea olisi kuinka puhdasta, tätä menetelmää ei voi verrata kansanperinteeseen, koska käytetään elektrolyysiä: joka lisää hopean määrää vedessä dramaattisesti.

Vaikka monet kansaperinteet parantamisessa varsinkin yrttitietoon, pitävät paikkaansa: niin pakko sitä itsekin, yrttimiehenä on myöntää, että paljon myös liikkuu uskomuksia asiaan liittyen. Jotkin niistä, voivat olla hengenvaarallisia.

Elektrolyysissä hopean määrä vedessä kasvaa varmasti miljoonakertaiseksi, eikä todellakaan ole enää millään tavalla varteenotetttava veden desinfioinnin keino koska on vaarallista juoda, sellaista nestettä: missä on niin iso määrä hopeaa.

Jos valtio olisi tehnyt työnsä hyvin, oltaisiin myös tehty empiirinen koe missä hopeakolikkoa oltaisiin liotettu vedessä esim. 3 kk ja verrattu hopeamääriä siinä, tähän kaupalliseen hopeaveteen.

Jokatapauksessa, eiköhän tämä asia ole käsitelty täten nyt lopulllisesti - älkää juoko sähkö-hopeavettä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Minun hopeaveteni on hopeisesta 2cl kuksasta nautittu aamunavaus; valkosipulinkynsiä uutettuna vodkaan, sitten siihen kuksaan annos ja aamu alkaa.

Käyttäjän Kalle kuva
Kalle Pohjola

Minun hopeaveteni on hopeisesta 2cl kuksasta nautittu aamunavaus; valkosipulinkynsiä uutettuna vodkaan, sitten siihen kuksaan annos ja aamu alkaa.

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset